• Telefon: +40 213-146046 / +40 213-146045
  • office@tccfr.ro

Telecomunicații CFR - Prezență în NXDATA 2

Dezvoltarea rapidă a serverelor, rețelelor și traficului pe internet fac necesare viteze de transfer a datelor și mai mari, densitate mai mare și soluții pentru Ethernet pe fibră optică la un cost din ce în ce mai redus. Pentru a sprijini acest efort și pentru a oferi, către clienții săi, servicii care să țină cont de toate solicitările acestora, ne nevoia lor de interconectare cu mediul virtual, Telecomunicatii CFR este prezentă în centrul de colocare NXDATA (NXData 2). Aici regăsim cei mai importanți furnizori de servicii de internet și date din Romania.

Fie că ai ales să beneficiezi de servicii de hosting, dorești să te interconectezi cu ceilalți operatori, să faci peering ori internet exchange, noi îți putem asigura interconectarea ta cu NXdata. Suntem prezenți aici încă din 2010 iar pe parcursul acestor ani am asigurat asigurăm conectivitate pentru un număr din ce în ce mai mare de parteneri.

În vederea asigurării back-up-ului conexiunea între NXData 2 și sediul nostru este asigurată prin două trasee diferite de fibră optică. Conexiunea cu NXData 2 este realizată prin fluxuri cu capacități de 1G, 10G, funcție de solicitări putând fi suplimentate și reconfigurate servicii cu back-up sau fără, indiferent de capacitate. Serviciile sunt monitorizate în permanenta 24h din 24h, astfel încât timpii de down-time să fie cât mai mici.

În cazul în care doriți să aflați mai multe informații despre soluțiile noastre, puteți să ne contactați utilizând adresa de mail : comercial@tccfr.ro