• Telefon: +40 213-146046 / +40 213-146045
  • office@tccfr.ro

Wi - Fi

Wi-Fi este numele comercial pentru tehnologiile construite pe baza standardelor de comunicație din familia IEEE 802.11 utilizate pentru realizarea de rețele locale de comunicație (LAN) fără fir (wireless, WLAN) la viteze echivalente cu cele ale rețelelor cu fir electric de tip Ethernet. Fie că ești clientul nostru sau nu, acum ai mai multe locații Wi-Fi unde te poți conecta la internet wireless. Ai acces la internet pe telefon, laptop sau tabletă.

Suportul pentru Wi-Fi este furnizat de Telecomunicații CFR și oferit de C.N.C.F. - C.F.R. S.A., într-o serie de stații de cale ferată. Serviciul poate fi accesat pe diferite dispozitive hardware, cautând reţeaua wireles "CFR Infrastructură", la care te poți conecta gratuit.

Locațiile unde poți utiliza serviciile noastre Wi-Fi le regăsești aici!

Conexiunea dintre echipamentele utilizate ca infrastructură pentru furnizarea serviciului de internet Wi-Fi și serverele de internet este una de tip VPN cu asigurarea criptării informațiilor pe care le accesați!

Pentru unele terminale sau PC-uri este necesar să realizați o setare prealabilă a funcției de reconectare automată.

În cazul în care doriți să achiziționați un astfel de serviciu puteți să ne contactați sau să solicitați o ofertă de la specialiștii noștri trimițând un mail la adresa: comercial@tccfr.ro