• Telefon: +40 213-146046 / +40 213-146045
  • office@tccfr.ro

Antiefracție - Alarmare împotriva efracției

Instalare și întreținere echipamente pentru alarmare împotriva efracției

Sistemul de alarma antiefractie asigură detecția evenimentului și transmiterea informațiilor către beneficiar sau firmei care asigură intervenția la obiectiv, prin rețeaua de telefonie fixă sau mobilă.

Dispunând de un colectiv specializat pe lucrări de acest tip și autorizat pentru lucrări de proiectare, instalare, modificare sau întreținerea componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției, Telecomunicații CFR oferă solutii complete, funcție de rezultatele analizei de risc a obiectivului pe care doriți să-l protejați.

Specialiștii noștri pot asigura o gamă largă de solutii profesionale, calitatea acestora si garanția serviciilor noastre.

Sistemul de control acces, ce asigură funcțiile specifice de alarmare împotriva efracției, este destinat monitorizarii căilor de intrare/ieșire din spatiul securizat, bazat pe nivele de securizare fizică și logică.

Proporțional cu creșterea nivelului de securitate, al spațiului protejat, măsurile de identificare și control devin tot mai riguroase.

Mai mult, în cadrul sistemului de Control acces putem integra și sisteme de supraveghere video devin o componenta importantă care completează sistemele consacrate de securitate și siguranță, utilizate tot mai frecvent în ultima perioadă.

În cazul în care doriți să achiziționați un astfel de serviciu puteți să ne contactați sau să solicitați o fertă de la specialiștii nostri utilizând adresa de mail : comercial@tccfr.ro