• Telefon: +40 213-146046 / +40 213-146045
  • office@tccfr.ro

Furnizare Internet

Rețeaua dedicată furnizării serviciilor de internet beneficiază de o latență scazută, oferind clienților viteze de conectare garantate. Furnizarea serviciului oferă accesul la rețeaua internet și poate fi realizată diferențiat în Metropolitan și Internațional.

Serviciul de acces internet vă este oferit pe interfaţă ethernet, utilizând mediu de transmisie electric sau optic, funcţie de posibilităţile tehnice şi de solicitările clienţilor. Serviciul de internet furnizat de Telecomunicații CFR este cea mai bună soluție pentru companiile medii sau mari, multinaționale sau holdinguri, pentru care există necesitatea unui număr mare de accesări simultane și a unui volum mare de informații transmise sau recepționate prin intermediul retelei internet.

Pe lângă vitezele mari de transfer, ce pot fi asigurate pe rețeaua de furnizare a serviciilor de internet, clienții beneficiază de trafic nelimitat și peering cu cei mai mari operatori naționali, la tarife atractive.

Serviciul de furnizare internet poate fi achiziționat atât independent, în cazul conectării într-un anumit punct cu o altă infrastructură de comunicații, cât și împreună cu serviciul Wi-Fi, caz în care acest serviciul de furnizare internet va fi inclus în costurile de furnizare ale serviciului Wi-Fi.

În cazul în care doriți să achiziționați un astfel de serviciu puteți să ne contactați sau să solicitați o ofertă de la specialiștii nostri utilizând adresa de mail : comercial@tccfr.ro