• Telefon: +40 213-146046 / +40 213-146045
  • office@tccfr.ro

Transmisii de Date

Puteți beneficia de acest serviciu ce va fi furnizat pe echipamente de ultimă generație și tehnologii ce pot varia funcție de solicitarea clientului. Serviciul constă în conectarea a două locații, în condiții de siguranță, utilizând un circuit dedicat, pentru efectuarea de transmisii de date și/sau voce, la vitezele solicitate de beneficiar.

Prin acoperirea de care dispunem la nivel național, putem asigura transportul datelor tale, în cele peste 600 de puncte de prezență, asigurând viteze mari de transmisie a datelor, o conexiune dedicată, tehnologii performante și securitate a datelor.

Acest serviciu asigură viteze de transmisie a datelor și tehnologii ce pot varia funcție de serviciul pentru care ați optat (G703, ethernet, etc), de la canale de 64 kbps până la capacități de 100 GBps, cu garantarea banzii pentru care ați optat.

Serviciul de transmisii de date (linii închiriate) este cea mai bună soluți pentru cazurile în care aveți nevoie de transferul unor informații de mari dimensiuni în condiții de protecție crescută a datelor.

De menționat este și faptul că furnizarea unor anumite tipuri de servicii este condiționalizată de prezența respectivei tehnologii în site-urile în care se realizează interconectarea cu rețeaua CFR.

În cazul în care doriți să achiziționați un astfel de serviciu puteți să ne contactați sau să solicitați o ofertă de la specialiștii nostri utilizând adresa de mail : comercial@tccfr.ro