• Telefon: +40 213-146046 / +40 213-146045
  • office@tccfr.ro

Lucrări - Dezvoltare Infrastructuri

Lucrări de instalare fibră optică

Având în exploatare și mentenanță aproximativ 5000 km de cablu cu fibre optice aferente sistemului feroviar, Societatea Telecomunicații CFR are o bogată experiență în acest domeniu. Instalarea s-a făcut atât aerian, pe stâlpii de înaltă tensiune ai sistemului feroviar, cât și subteran, în imediata apropiere a infrastructurii, feroviare. Pe lângă aceste infrastructuri, Telecomunicații CFR a mai instalat un număr semnificativ de bucle locale, în orașe precum București. Iași, Galați, Focșani, Buzău, Constanța, Suceava, etc, această experiență recomandându-ne pentru lucrări de acest gen.

Lucrări de cablare structurată

Beneficiind de experiență în domeniul cablărilor structurate, în vederea furnizării de suport pentru rețele de mare viteză, dispunem de personal specializat în lucrări complexe ce implică dezvoltarea unor soluții integrate pe orizontală și verticală.

Cablarea structurată reprezintă în fapt un set de standarde ce determină modalitatea de instalare a cablurilor ce întră în componența rețelelor de date sau voce din centre de calcul, birouri sau clădiri. Aceste standarde determină modul de cablare în formație 'stea', în care toate prizele de date sunt conectate la un patch panel central (montat, de obicei, într-un rack de 19 țoli), de unde poate fi determinat exact modul în care vor fi utilizate aceste conexiuni. Fiecare priză poate fi legată (prin intermediul patch-panel-ului) la un comutator de rețea (switch) montat în același rack, sau la un patch panel cu rol de bridge către un sistem telefonic PBX, realizându-se astfel conexiunea la un port de voce.

În cazul în care doriți să achiziționați un astfel de serviciu puteți să ne contactați sau să solicitați o fertă de la specialiștii nostri utilizând adresa de mail : comercial@tccfr.ro