• Telefon: +40 213-146046 / +40 213-146045
  • office@tccfr.ro

Lucrări de Mentenanță

Lucrări de întreținere fibră optică

Pentru întreținerea infrastructurilor de cabluri cu fibră optică deținem un personal specializat în vederea efectuării lucrărilor specifice de joncţionare, măsurători, instalare, rearhitecturizare şi reparare a componentele reţelei.

Tehnicienii noștri pot efectua o serie de lucrări suplimentare, respectiv:

• Efectuarea întreţinerii corectivă a terminalelor (ODF) şi a reţelelor de fibră optică;

• Monitorizarea stării reţelelor de cabluri de fibră optică.

Autolaboratoarele, prezente în locații sau la intervenție, sunt dotate cu echipamente de măsură și joncționare precum și cu aparataj și instrumente specifice desfașurării activităților de mentenanță, ce sunt utilizate de tehnicieni calificați.

Mentenanță rețelelor de comunicații

Mentenanța reţelelor de transport (backbone) şi de distribuţie (backhaul) presupune un consum mare de timp, de resurse materiale sau umane.

Gestionăm pentru clienții noștri aspectele legate de mentenanța tehnică a rețelelor de comunicații, incluzând programe de mentenanță preventivă, corectivă, predictivă sau reactivă, inspecții periodice ale infrastructurilor de comunicații precum și servicii de rearhitecturizarea a rețelelor.

Echipele noastre, prezente permanent în locații sau doar la intervenție, sunt formate din tehnicieni calificați, având la dispoziție scule și echipamente performante, adaptate desfașurării activităților de mentenanță. Având un personal permanent instruit și pregătiți pentru a îndeplini cele mai înalte standarde profesionale, tehnice și de securitate în muncă, putem asigura intervenții de compelxitate ridicată.

În cazul în care doriți să achiziționați un astfel de serviciu puteți să ne contactați sau să solicitați o fertă de la specialiștii nostri utilizând adresa de mail : comercial@tccfr.ro