• Telefon: +40 213-146046 / +40 213-146045
  • office@tccfr.ro

Antiefracție - Sisteme supraveghere video

Instalare și întreținere echipamente pentru supraveghere video

Sistemele de Supraveghere Video reprezintă, în ultima perioadă, o soluție viabilă pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a clădirilor și proprietăților.

Mai mult, aceste sisteme sunt utilizate pe scară largă pentru o serie de aplicații ce au ca scop final minimizarea cheltuielilor unor companii. Ele și-au dovedit eficiența în supravegherea fluxului de producție, ducând la eficientizarea activității.

Stocarea informațiilor poate fi făcută local (pe hard disk) sau pe calculatoare aflate la distanță. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de alarma la efracție sau cu cel de control acces si pontaj electronic, pentru creșterea eficientei.

Telecomunicații CFR oferă solutii complete pentru realizarea unor sisteme de supraveghere video, care să corespundă nevoilor dumneavoastră, asigurând o gamă largă de soluții profesionale, calitate și garanția lucrării.

Soluțiile pe care le implementăm au la bază, fără a se limita la acestea, sistemele de supraveghere video IP, ce oferă administratorilor posibilitatea controlului la distanță a afacerii, datorită transmisiei imaginilor în timp real prin intermediul internetului sau a unui serviciu de transport de tip VPN, dedicat acestui scop.

Camerele IP ofera avantaje nete comparativ cu tehnologia analogica, în principal prin calitatea îmbunatățită a imaginii și implicit creșterea numărului de detalii înregistrate.

Sistemul în sine, trebuie privit in principal ca o unealtă de management care oferă informații utile în luarea unor decizii corecte, în timp real, pentru procesele monitorizate.

În cazul în care doriți să achiziționați un astfel de serviciu puteți să ne contactați sau să solicitați o fertă de la specialiștii nostri utilizând adresa de mail : comercial@tccfr.ro